Thursday, November 10, 2022

Kebaikan Yayar Patut Dicontohi

Anda kenal siapa Yayar bin Awang Noh? Baru-baru ni viral Yayar bagi 8 orang budak makan nasi berlauk secara percuma.

Viral Yayar bagi budak-budak makan.

Tak rugi ke?

Saturday, October 29, 2022

Sedih jadi teknik marketing?

Bosanlah asyik tengok orang share post atau upload video dapat jual produk berkoyan-koyan. Tahukah anda berkongsi rasa sedih pun boleh jadi teknik marketing yang baik?

Sedih tu marketing strategy ke?

Habis tu nak upload video tunjuk produk tak laku ke?

Friday, October 21, 2022

Mydin dengan Caprice?

Apa dah jadi antara Mydin dan Caprice?

Mydin Malaysia.

Jom..

Thursday, October 20, 2022

Tips Mulakan Perniagaan Dari Rumah

Dalam content ni saya nak kongsikan tips mulakan perniagaan dari rumah. Berniaga di rumah memang sesuai untuk golongan yang tak dapat lokasi perniagaan strategik, yang nak buat secara sampingan, yang takde bajet sewa premis perniagaan dan yang seumpamanya.

Tips berniaga dari rumah.

Apakah tips mula berniaga dari rumah?

Sunday, October 9, 2022

Kereta Mewah Tapi..

Orang dah lama berniaga tepi jalan biasanya dah jumpa macam-macam jenis kenderaan pelanggan. Sama ada berbeza dari segi rupa, warna, jenama, harga dan lain-lain.

Gambar hiasan.

Di sini saya nak cerita sikit pasal pelanggan naik kereta singgah tepi jalan.