Wednesday, June 12, 2019

Niaga Raya

Ada peniaga cuti sehari je beraya lepas tu sambung berniaga macam biasa. Ada jugak yang ambil cuti 3 atau 4 hari atau seminggu baru berniaga. Kat kawasan kubur raya pertama pun ada orang berniaga.

Image ucapan raya dari matdespatch
Berniaga ni tak kira time sebelum atau selepas raya.
Ada peluang tu berniaga ajelah.

Sebagai penutup post topik ringkas kali ini, saya ambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan minta maaf zahir dan batin kepada semua pembaca-pembaca blog saya.

Terima kasih.

2 comments:

  1. kereen kak artikelnya.. mampir2 ke blog saya juga yaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kereen? Kira berkarenlah artikel saya ni? Ok thanks for your comment.

      Delete