Tuesday, January 28, 2020

Sekiranya Anda Ada Kereta Untuk Disewakan, Anda Harus Baca Sini Dulu

Ada berita baik yang saya nak kongsikan khas untuk anda yang dah sedia ada bisnes kereta sewa. Kalau anda baru nak buat bisnes perkhidmatan sewa kereta hari ni pun tak jadi masalah. Asalkan anda berminat dengan bisnes sewa kereta, anda dialu-alukan di sini.

Mudah je nak sewa kereta sekarang.
Bagaimana anda nak sewakan kereta anda dengan senang dan mudah?
Gunakan app Trevo.

Trevo - Easy Car Rent

Bagaimana cara nak gunakan Trevo?
  1. Download app Trevo dan register sebagai host.
  2. Upload gambar dan lengkapkan butir-butir maklumat pasal kereta anda seperti masa untuk disewakan, pilihan penghantaran kereta atau penyewa datang sendiri dan lain-lain.
  3. Tunggu dan lihat hasilnya.

Cara nak download?
Trevo di Google Play untuk pengguna android.
Trevo di App Store untuk pengguna iPhone.

Sementara belum banyak persaingan di Trevo, lebih baik anda jangan lepaskan peluang ni. Buat masa ni dah 50,000 kali app Trevo kena download. Bukan semua orang download sebab nak jadi host, ada juga yang nak jadi renter.

Penyewa-penyewa kereta sekarang pun nak senang sewa guna app je. Anda pun senang promote kereta sewa anda guna app je.

Semoga berjaya!

No comments:

Post a Comment